Suzuki GSXR Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
I tried to install a gs-100a strobe controller and now the bike wont turn over. Throws code c13 14 15 22 23 42 and a couple other one what can be wrong any help appreciate.
 

·
Super Moderator
Joined
·
9,396 Posts
Welcome.

What wire(s) did you tap into installing this thing?

There is Black/Brown striped wire common to the sensor faults you listed.
 

·
Registered
Joined
·
487 Posts
The B/Br lead that John mentioned is sensors ground. That's an excellent place to start as C15/ECT is not a powered sensor, so the problem shouldn't be with power to the sensors. However the C42/Ignition Switch is unexpected as it doesn't involve sensors ground. Even so this smells of some sort of problem with a ground.
 

·
Super Moderator
Joined
·
9,396 Posts
All relays and fuse is good.how can i tell if the tos sensor is bad
Expand a bit please.

I'm guessing you "untapped" from the TOS sensor wire and you still have all the codes?

What is the bike doing/not doing?

There is a test of the TOS in the service manual, and you are getting a code, but if you still have all the other codes you have a deeper issue.
 

·
Super Moderator
Joined
·
9,396 Posts
Its not doing anythinhg just cranks wonyt start
Sorry, that does not help. The quality of the responses you get depends on the quality of the information you provide.

I'm not good at 50 questions but I'll start with one, are the fault codes still popping up?
 
1 - 8 of 8 Posts
Top