Suzuki GSXR Forum banner
1 - 16 of 16 Posts

Registered
Joined
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I recently installed Akrapovic Evolution system on to my GSXR1000RL8 and I also installed a servo buddy to keep the engine light away.
It worked well for a couple of rides then I gave to a friend of mine for a ride and when I got the bike, it had a C46 code on it.

Since then I tried reinstalling the servo with that servo limiter gear that Akrapovic provided and I get the code.

I live in Pakistan and suzuki doesn't handle superbikes here so can you guys help me out?

Thanks in Advance 馃槉
 

Administrator
Joined
11,219 Posts
Welcome to the forum.

I can't give you any specific advice but have you contacted (emailed?) the maker of your "servo buddy"?
 

Registered
Joined
8 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Welcome to the forum.

I can't give you any specific advice but have you contacted (emailed?) the maker of your "servo buddy"?
Thanks for having 馃槉
I reconnected the original servo, that should've changed something but it didn't, So Servo buddy seems fine.
Also I tried without Servo or Servo buddy and it still showed the code 馃槀
The servo moves, that means it is getting the signal.
 

Administrator
Joined
11,219 Posts
Thanks for having 馃槉
I reconnected the original servo, that should've changed something but it didn't, So Servo buddy seems fine.
Also I tried without Servo or Servo buddy and it still showed the code 馃槀
The servo moves, that means it is getting the signal.
I have an older K6 but I believe the ECM needs to see more than a signal. On boot up, it goes to each limit and they need to be in spec or it throws the FI code. I know on my generation, the code would pop up from loss of or incorrect cable rigging to the valve or even a sticky valve causing the cycle to not repeat properly.
 

Premium Member
2005 GSX-R600 Anniversary Edition
Joined
3,293 Posts
I meant the EXVA. Some of the ones I've seen had 2 plugs. That unit basically has an internal sensor. There's a 3 wire plug for the sensor and 2 wires for the unit's DC power. Just curious if you had just missed a plug.
 

Registered
Joined
8 Posts
Discussion Starter · #15 ·
So after trying everything out, I finally ordered and received the SkuterNet Servo Buddy.
And it freakin worked.
This is the first servo buddy failure that I have in a Suzuki around my circle.
But thanks to everyone who replied me and added to my knowledge.
Ride safe and once again,
Thank you everyone 馃槉
 
1 - 16 of 16 Posts
Top